مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به استرالیا ، اقامت

معرفی وبلاگ

این وبلاگ در زمینه مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا و اقامت فعالیت می کند و دارای به روز ترین مقالت مهاجرتی میباشد.

انگلستان چجور جایی است برای زندگی؟

دوشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۶ ق.ظ

عنوان : انگلستان چجور جایی است برای زندگی؟ 

تقسیمات کشوری انگلستان

تقسیمات کشوری انگلستان شامل چهار سطح مختلف است که به وسیله نهادهای اداری مختلف ایجاد شده برای اهداف دولت های محلی اداره می شوند. بالاترین لایه از دولت های محلی در انگلستان نه منطقه بودند: شمال شرق، شمال غرب، یورکشایر و هامبر، میدلند شرقی ، میدلند غربی، شرق، جنوب شرق، جنوب غرب و لندن. این مناطق در سال ۱۹۹۴ به عنوان ادارات دولتی تشکیل شدند و دولت بریتانیا از طریق آنها به ارائه طیف گسترده ای از سیاست ها و برنامه منطقه ای دست زد، اما اعضای این نهاد ها به جز لندن در هیچ یک از مناطق از طریق آرای عمومی انتخاب نمی شدند. در سال ۲۰۱۱ این ادارات دولتی منطقه ای منحل شدند. امروزه مرزهای بین همان مناطق تعیین کننده حوزه های رای گیری یرای انتخاب اعضای پارلمان اروپا است.

پس از آنکه تفویض اختیارات در سایر نقاط بریتانیا آغاز شد بنا بر آن بود که برگزاری رفراندوم هایی منطقه ای در انگلستان برای انتخاب مجامع محلی حقوق بیشتری را به این مناطق تفویض کند تا اعطای اختیارات در سایر نقاط بریتانیا عادلانه باشد. این رفراندوم در لندن در سال ۱۹۹۸ پذیرفته شد و دو سال بعد شورای شهر لندن تشکیل شد. با این حال، زمانی که در سال ۲۰۰۴ رفراندوم شمال انگلستان در منطقه شمال شرق رد شد، روند همه پرسی متوقف شد. مجامع منطقه ای در خارج از لندن در سال ۲۰۱۰ لغو شدند و مسئولیت های خود را به سازمان های توسعه منطقه ای مربوطه و یک نظام جدید مقامات محلی منتقل کردند.

در لایه بعد از تقسیمات منطقه ای، انگلستان به ۴۸ شهرستان تشریفاتی تقسیم شده است. این شهرستان ها که کم کم و از قرون وسطی به این سو شکل گرفته اند در درجه اول به عنوان یک مرجع جغرافیایی استفاده می شوند. البته سابقه تشکیل بعضی از این شهرستان ها کمتر است و به سال ۱۹۷۴ میلادی هم می رسد. هر یک از آنها یک لرد نایب‌السلطنه و یک کلانتر عالی دارد. این دو مقام به عنوان نمایندگان محلی نهاد سلطنت بریتانیا هستند. در خارج از لندن بزرگ و مجمع‌الجزایر سیلی، انگلستان همچنین به ۸۳ ناحیه شهری و غیر شهری تقسیم شده است که این تقسیم بندی برای اهداف دولت های محلی استفاده می شود. هر یک از آنها ممکن است از داخل یک منطقه جغرافیایی باشد و یا بین چند منطقه تقسیم شده باشد.

کشور انگلستان از ۹ ناحیه، ۴۸ استان و ۳۲۶ شهرستان تشکیل شده‌است.
فهرست شهرهای مهم انگلستان

   لندن

   بیرمنگام

   منچستر

   لیورپول

   لیدز

   ناتینگهام

   کمبریج

   برایتون

   ساوت‌همپتون

   دوور

   شفیلد

   یورک

   بریستول

   نیوکاسل

   هال
ورزش در انگلستان

انگلستان پس از سده ۱۹ میلادی در بخش ورزش پیشرفت‌های بسیاری داشته است، ورزش‌هایی مانند فوتبال، کریکت، راگبی ۱۳ نفره، راگبی ۱۵ نفره، تنیس، بدمینتون، اسکواش، هاکی، بوکس، دارت، بیلیارد، اسنوکر، تنیس روی میز، تروبرد و نت‌بال از این کشور منشأ گرفته است. همچنین قایق‌رانی و مسابقات فرمول یک به وسیله انگلیسی‌ها پیشرفت‌های بسیاری کرده‌است.

فوتبال محبوب‌ترین ورزش در کشور انگلستان است. تیم ملی فوتبال انگلستان در جام جهانی فوتبال ۱۹۶۶ و در ورزشگاه ومبلی قهرمان این مسابقات شده‌است.

باشگاه فوتبال شفیلد یونایتد که در سال ۱۸۵۷ میلادی تأسیس شده، از سوی فیفا به عنوان قدیمی‌ترین باشگاه فوتبال معرفی شده‌است. باشگاه‌های لیورپول، منچستر یونایتد، ناتینگهام فارست و استون ویلا و چلسی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده‌اند، همچنین تیم‌های آرسنال و لیدز یونایتد در فینال این مسابقات حضور داشته‌اند.