مهاجرت به کانادا ، مهاجرت به استرالیا ، اقامت

معرفی وبلاگ

این وبلاگ در زمینه مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا و اقامت فعالیت می کند و دارای به روز ترین مقالت مهاجرتی میباشد.

۱۵ مطلب در مرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

عنوان : تحصیل در کانادا و معرفی برترین دانشگاه های کانادا

بهترین دانشگاه های کانادا

تحصیل در کانادا و زندگی در کانادا به دلیل شرایط خوب زندگی از نظر اقتصادی, اجتماعی و تنوع فرهنگی باعث شده تا این کشور به یکی از کشور های که بیشترین تعداد مهاجر را در سال پذیرش می کند تبدیل شود.تنوع نژادی کانادا به نحوی است که در حدود نیمی از جمعیت 36 میلیونی این کشور را مهاجرین و یا همان متولد شدگان خارج از خاک کانادا تشکیل می دهند.درصدی از این مهاجران را دانشجویان تشکیل میدهند.دانشجویانی که به دنبال تحصیل در یک کشور پیشرفته و مدرن با سطح علمی بالا هستند.در رنکینگ جهانی اعلام شده برای برترین دانشگاه های دنیا, سهم کانادا پنج دانشگاه در 100 دانشگاه اول جهان میباشد.

این موضوع نشان دهنده سطح بالای سیستم آموزشی این کشور است.مدارک دانشگاه های بین المللی در سطح جهانی مورد تایید اکثریت کشورها میباشند.اما در بعضی موارد, کشور هایی هستند که این مدارک را هم با استاندارد های آموزشی خود متفاوت میدانند! پس قبل از اقدام برای تحصیل در هر دانشگاه خارجی به لیست دانشگاه های معتبر از نظر سیستم آموزشی کشور مد نظرتان برای کار و زندگی نگاهی بیاندازید.در قدم بعدی نیز برای تحصیل در کانادا یا هر کشور دیگری از طریق موسسات و یا دفاتر معتبر اعزام دانشجو اقدام نمایید.در ادامه لیستی از پنج دانشگاه برتر کانادا در سطح جهانی آماده کرده ایم تا با آنها آشنایی بیشتری پیدا کنید.

1.دانشگاه مک‌مستر

دانشگاه مک مستر یک دانشگاه دولتی است که در شهر همیلتون استان انتاریو کانادا قرار دارد. این دانشگاه با پردیسی ۱۲۱ هکتار، دارای ۶ دانشکده علوم، مهندسی، بهداشت، علوم انسانی، علوم اجتماعی و تجارت است. نام دانشگاه از ویلیام مک‌مستر نماینده مجلس سنای کانادا و بانکدار گرفته شده که ۹۰۰ هزار دلار کانادا برای احداث این دانشگاه از خود به ارث گذاشت.دانشگاه مک‌مستر دارای بیش از ۲۵ هزار دانشجوی کارشناسی و ۴هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی است. در سال تحصیلی ۲۰۱۵–۲۰۱۶ دانشگاه مک‌مستر در جدول رتبه‌بندی دانشگاه‌ها، در کانادا در مقام چهارم و در جهان در مقام نود و چهارم ارزیابی شده است.

               دانشگاه مک مستر کانادا  دانشگاه مک مستر کانادا  دانشگاه مک مستر کانادا

2.دانشگاه مک‌گیل

دانشگاهی در شهر مونترئال از استان کِبک در کانادا است. این دانشگاه در سال ۱۸۲۱ تأسیس شده‌است. دانشگاه نام جیمز مک‌گیل تاجر معروف اسکاتلندی را بر خود دارد. مک‌گیل یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کاناداست که در دورهٔ استعمار بریتانیا و ۴۶ سال قبل از تأسیس کشور کانادا افتتاح شد.با داشتن ۲۱ دانشکده و موسسهٔ تکنولوژی، بیش از ۳۰۰ گونه مدرک در انواع علوم مختلف از جمله پزشکی و حقوق ارائه می‌دهد. پردیس اصلی این دانشگاه در مساحتی به اندازهٔ ۳۲ هکتار در پای کوه سلطنتی در مرکز شهر مونترال قرار گرفته‌است. پردیس دوم، پردیس Macdonald با مساحتی به اندازهٔ ۶٫۵ کیلومتر مربع در مزارع و زمین‌های جنگلی در "سنت-آن-دو-بلوو، کبک"، در ۳۰ کیلومتری غربی محوطه دانشگاه در مرکز شهر است. اگر چه زبان آموزش، زبان انگلیسی است، اما دانش جویان حق دارند برای ارسال هر گونه تکلیف نمره‌ای از زبان انگلیسی یا زبان فرانسه استفاده کنند، به جز زمانی که یادگیری یک زبان مشخص منظور و هدف است. بیش از ۳۴۰۰۰ دانشجو در مک گیل تحصیل می‌کنند که حدود یک پنجم آنان را دانشجویان خارجی تشکیل می‌دهند.مک گیل بهترین رتبهٔ دانشگاهی را در میان دانشگاه‌های کانادا داراست و در رتبه بندی جهانی منتشر شده در سال 2009 رتبهٔ هجدهم دنیا را در اختیار داشت.با داشتن بیش از ۲۰۰ هزار دانش آموخته و استاد در سرتاسر دنیا مک‌گیل یکی از شناخته شده‌ترین دانشگاه‌ها در زمینه‌های مختلف علوم است.به عنوان نمونه می‌توان به یازده برندهٔ جایزهٔ نوبل، دو نخست وزیر، سه فضانورد، چهار قاضی دادگاه عالی کانادا، سه رهبر کشورهای خارجی، نه برندهٔ جایزهٔ آکادمی، سه برندهٔ جایزه پولیتزر، و بیست و پنج مدالیست بازی‌های المپیک نام برد.

             دانشگاه مک گیل در کانادا  دانشگاه مک گیل در کانادا  دانشگاه مک گیل در کانادا

3.دانشگاه بریتیش کلمبیا

دانشگاه بریتیش کلمبیا یا UBC در پوینت گری در شهر ونکوور، از استان بریتیش کلمبیای کانادا واقع است. مکان آن از مرکزشهر ۲۰ دقیقه فاصله دارد، و در همسایگی بسیاری از دریاکنارهای محلی است. دریاکنار رک، از بزرگ‌ترین دریاکنارهای پوشش به اختیار جهان، از این جمله‌اند. پارک منطقه‌ای پاسیفیک اسپیریت با مساحت ۷٫۶۳ کیلومترمربع مانند کمربند سبزی میان شهر و پردیس دانشگاه عمل می‌کند. در عین حال، تصویر کوه‌های پوشیده از درخت به شمال و اقیانوس آرام به غرب، دیدگاه ناحیه را تشکیل می‌دهند.مساحت پردیس دانشگاه 1٫75 کیلومترمربع است و ساختمان‌های آن ۱٬۰۹۱٬۹۹۷ مترمربع را اشغال می‌کنند. کادر تدریسی تمام‌وقت دانشگاه و دیگر کارکنان تمام‌وقت آن به ترتیب ۳٬۱۶۷ و ۴٬۶۱۲ نفر هستند. دانش‌جویان آن در دوره کارشناسی ۳۳٬۵۵۶، در دوره‌های کارشناسی ارشد و بالاتر ۷٬۳۷۹ و فارغ التحصیلان آن بیش از ۱۸۰٬۰۰۰ نفر از ۱۲۰ کشور دنیا هستند.در سال ۲۰۰۴ دانشگاه بریتیش کلمبیا در مراسمی به دزموند توتو و دالای لامای چهاردهم دکترای افتخاری اهدا کرد.دانشگاه بریتیش کلمبیا یکی از معروفتیرین و خوشنامتیرین دانشگاههای کشور کانادا در سطح جهان میباشد.

             دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا  دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا  دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا

4.دانشگاه تورنتو

دانشگاه تورنتو، بزرگ‌ترین و مهم‌ترین دانشگاه کانادا بوده که در شهر تورنتو قرار دارد. این دانشگاه در سال ۱۸۲۷ تأسیس شده و در در مجموع پردیس‌ها حدود ۷۳٬۰۰۰ نفر دانشجو دارد.این دانشگاه بسیار معتبر، عضو انجمن دانشگاه‌های آمریکایی نیز می‌باشد.بر اساس رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان در آموزش عالی توسط موسسه تایمز در سال ۲۰۱۵، دانشگاه تورنتو در مکان ۱۹ در سطح جهان و رتبه ۱ در کانادا قرار گرفت. در حالی که براساس |نظامِ رتبه بندی QS در سال ۲۰۱۵، این دانشگاه در رتبه ۳۴ جهان و رتبه ۲ در کانادا قرار گرفته‌است.در رتبه‌بندی علمی دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۱۴، دانشگاه تورنتو در مکان ۲۴ جهان و جایگاه اول در کانادا قرار گرفت.

             دانشگاه تورنتو کانادا  دانشگاه تورنتو کانادا  دانشگاه تورنتو کانادا

5.دانشگاه آلبرتا

دانشگاه آلبرتا در سال ۱۹۰۸ میلادی تأسیس شد. پردیس این دانشگاه در جنوب رود ساسکاچوان شمالی در شهر ادمونتون قرار دارد.دانشگاه آلبرتا بیش از ٣٩٠٠٠ دانشجو دارد که از آن میان بیش از هشت هزار نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستند. این دانشگاه بیش از ٣٦٠٠ کارمند آموزشی دارد (شامل استادها، پژوهشگران پسادکترا و دستیاران آموزش/پژوهش تحصیلات تکمیلی). از زمان تاسیس دانشگاه تا پایان سال ٢٠١٣ میلادی بیش از ٢٥٠٠٠٠ نفر از دانشگاه آلبرتا فارغ التحصیل شده اند. جو کلارک نخست وزیر پیشین کانادا و ریچارد ادوارد تایلور نظریه پرداز سرشناس فیزیک و دریافت کننده جایزه نوبل در فیزیک از جمله فارغ التحصیلان سرشناس دانشگاه آلبرتا هستند. دانشگاه آلبرتا جزو پنج دانشگاه برتر کانادا و 100 دانشگاه برتر جهان می باشد.از مجموعه دانشکده های این دانشگاه میتوان به دانشکدهٔ آگوستانا, دانشکدهٔ آموزش, دانشکدهٔ تحصیلات تکمیلی و پژوهش, دانشکدهٔ تربیت بدنی, دانشکدهٔ پرستاری, دانشکدهٔ پزشکی و دندان‌پزشکی, دانشکدهٔ داروسازی, دانشکدهٔ حقوق, دانشکدهٔ کشاورزی، جنگل‌داری, دانشکدهٔ مهندسی, دانشکدهٔ هنر و ... اشاره نمود.

۳۱ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۵۸
mento mento

عنوان : اقامت از طریق کار در کشور اسپانیا

ویزای کار در کشور اسپانیا از چند طریق صورت می گیرد. یکی از راه های اخذ ویزای کار این است که شخص در کشور اسپانیا یک دعوت نامه کاری از یک شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبر در اسپانیا است دریافت کند که شخص نیز باید شرایط لازم را داشته باشد . یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید،  که  طی  مراحلی که ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ماه  در اتحادیه اروپا آگهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو می گیرند، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای گرفتن ویزای کار اقدام کند

 

بنابر این چنانچه ذکر شد، در کشور اسپانیا گرفتن ویزای کار امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری شود و اساسا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند تقاضای اسپانیا باید مجوز داشته باشد که برای کارگر متقاضی تقاضای ویزای کار کند. در اصطلاح شخص کارفرما در کشور اسپانیا باید بتواند اسپانسر شود.( sponsor )   در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری دشوار است . مراقب باشید افراد کلاهبردار مدعی هستند که قادرند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ، بنابراین همواره توجه داشته باشید تا به هر شخصی اعتماد نکنید.

شما اگر مایل هستید این روش را انتخاب کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه طول می کشد که شخص متقاضی می تواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دایم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی امکانپذیر می باشد.

اخذ ویزای کار روش دیگری هم دارد  ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد. ویزای این راه معمولا به نام ویزای مهارت خوانده میشود.(skilled worker ) .این ویزا در کشور های  مختلف فرق دارد و در مورد کشور اسپانیا به دلیل رکود اقتصادی، این امر در حل حاضر در شرایط سختی به سر می برد.

پروسه این ویزا در اکثر کشورها خیلی طولانی میباشد وکشور دانمارک بهترین کشوری است  که الان میتوان برای آن اقدام نمود که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد. ویزای GR1  نام ویزای کار دانمارک است که مشهور به ویزای گرین کارت می باشد.

یکی از راه هایی که وجود دارد این است که ما بتوانیم در کشور اسپانیا کار فرما را پیدا کرده و به طور قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم. اگر به عنوان دانشجو وارد کشور اسپانیا شویم، چون در حین تحصیل اجازه کار نیمه وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی تحصیلمان تمام شد از کارفرما در کشور اسپانیا درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای  بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور اسپانیا شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را  تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳تا۴ سال برای  اخذ اقامت دائم اقدام نماید .در نهایت راههای دیگری نیز برای ورود به کشور اسپانیا نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نیمگنجد.

۳۰ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۵۷
mento mento

عنوان : دانستنی های کشور فنلاند


فنلاند

جمهوری فنلاند کشوری است در منطقه اسکاندیناوی در شمال اروپا. این کشور ۵٫۴ میلیون نفر جمعیت دارد و پایتخت آن هلسینکی است. حدود یک میلیون نفر از جمعیت کشور در منطقه کلان‌شهری هلسینکی زندگی می‌کنند.

واحد پول این کشور یورو است.

 

دو زبان فنلاندی و سوئدی در این کشور رسمیت دارند. ۸۹/۳۳ درصد از مردم کشور فنلاندی‌زبان هستند و سوئدی در چند منطقه ساحلی در غرب، جنوب، و منطقه خودگردان اُلند صحبت می‌شود.

حدود ۷۸ درصد از مردم این کشور پیرو آیین لوتری از دین مسیحیت هستند و ۲۰ درصد نیز مذهبی ندارند. کشور فنلاند در زبان فنلاندی سوئومی (Suomi) خوانده می‌شود. واژه فنلاند که در فارسی به‌کار می‌رود از نام فرانسوی آن کشور گرفته شده‌است. از نظر بزرگی مساحت فنلاند هشتمین کشور در اروپا و پس از جمهوری کنگو شصت و پنجمین کشور در جهان است. فنلاند از نظر جمعیت کم ‌تراکم‌ترین کشور در اتحادیه اروپا به‌ حساب می‌آید. فنلاند از قرن دوازدهم تا آغاز قرن نوزدهم جزئی از سوئد بود و پس از آن در دوره‌ای تبدیل به یک دوک‌نشین بزرگ خودگردان در امپراتوری روسیه شد و این وضعیت تا انقلاب روسیه ادامه یافت. فنلاند هرساله به عنوان یکی از کشورها در صدر جدول کیفیت بالای زندگی در جهان قرار دارد.
جغرافیا

فنلاند بین طول جغرافیایی ۲۲ تا ۳۲ درجه شرقی و عرض جغرافیایی ۶۰ تا ۷۰ درجه شمالی قرار دارد. فنلاند از شمال با نروژ، از شرق با روسیه، از غرب با سوئد همسایه‌است. خلیج بوتنی در غرب، خلیج فنلاند در جنوب و دریای بالتیک در جنوب غربی آن قرار دارد.

فنلاند سرزمینی است پست، شامل چندین دریاچه ( معروف به کشور هزار دریاچه با پوشش ۱۰ درصد از مساحت کل کشور) و ۸۶ درصد کشور پوشیده از جنگل های توندرا و تایگا است. رشته کوه‌های آن اغلب در نیمه شمالی واقع شده‌اند. بزرگ‌ترین دریاچه فنلاند سایمای بزرگ نام دارد که ۴۳۷۷ کیلومتر مربع مساحت آن است. بلندترین رود فنلاند نیز کمی یوکی با ۴۸۳ کیلومتر طول است.

این کشور ۲۰۰۰۰ جزیره با وسعتی بیش از ۱۰۰۰۰۰ کیلومتر مربع دارد. تابستان فنلاند بسیار درخشنده و گرم و کوتاه و زمستان آن بسیار تاریک، سرد و بسیار بلند دارد. در لاپلند در شمال فنلاند به مدت دو ماه تمام در زمستان خورشید طلوع نمی‌کند و در تابستان نیز دو ماه غروب آفتاب وجود ندارد.

قرار داشتن یک سوم از خاک فنلاند در بالای مدار شمالگان، این کشور را پس از ایسلند، به شمالی‌ترین کشور جهان مبدل ساخته‌است. در شمالی‌ترین نقطه فنلاند تابستان‌ها خورشید برای ۷۳ روز غروب نمی‌کند و همه ۲۴ ساعت روز هوا روشن است. در زمستان نیز ۵۱ روز خورشید طلوع نمی‌کند. به علت نامساعد بودن آب و هوای شمال فنلاند، جمعیت بسیار کمی در این مناطق زندگی می‌کند.
تاریخ

پیشینیان مردم کنونی فنلاند یعنی فین‌ها در اواخر قرن اول و در اوایل قرن دوم میلادی مهاجرت خود را از ساحل جنوبی خلیج فنلاند به سوی فنلاند آغاز کردند. در قرن دوازدهم فنلاندی‌ها برای حفظ خود در مقابل دشمنانشان بخصوص روس‌ها، از سوئد طلب کمک کردند و بدین گونه فنلاند به تصرف سوئد درآمد.

سوئد در سال ۱۸۰۹ فنلاند را به الکساندر یکم (روسیه) تسلیم کرد. درسال ۱۹۰۱ مردم فنلاند دارای مجلس قانونگذاری و حق رأی شدند.

با روی کار آمدن مجلس بلشویک‌ها در روسیه در سال ۱۹۱۷، همان مجلس، استقلال فنلاند را اعلام کرد. در سال ۱۹۲۰ اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی نیز استقلال فنلاند را به رسمیت شناخت.

پس از جنگ جهانی دوم به خصوص با آغاز نیمه دوم قرن حاضر، فنلاند وضع طبیعی خود را به دست آورد و با وجود روابط تلخ گذشته با شوروی، هم اکنون دارای روابطی دوستانه با این کشور است. فنلاند رشد اقتصادی و اجتماعی خوبی دارد و توانسته در سال‌های اخیر به کشوری پیشرفته تبدیل شود.
سیاست

نظام سیاسی فنلاند جمهوری است که بر اساس مجلس اداره می‌شود. رئیس‌جمهور مسئول معرفی نخست‌وزیر است و کابینه را نخست وزیر اداره می‌کند. نخست وزیر و کابینه‌اش باید بتوانند از مجلس رای اعتماد بگیرند.

مجلس این کشور ۲۰۰ کرسی دارد که نمایندگان آن برای دوره‌ای چهار ساله انتخاب می‌شوند. رئیس‌جمهور که مسئولیت اصلیش هدایت سیاست‌های خارجی است، هر شش سال یکبار توسط انجمن انتخاباتی، برگزیده می‌شود.

سن رأی در این کشور ۱۸ سالگی است و رأی دادن حق عمومی است.

در حال حاضر سائولی نینیسته رئیس جمهور این کشور است که در سال ۲۰۱۲ به ریاست جمهوری انتخاب شد.

نخست‌وزیر فنلاند یورکی کاتاینن است که در سال ۲۰۱۱ به این سمت انتخاب شد.
ساختار حکومتی و روابط سه قوّه در فنلاند

از میان کشورهای سرزمین‌های نوردیک، دو کشور ایسلند و فنلاند دارای سیستم حکومت جمهوری و دیگران سلطنتی هستند. البته فنلاند در یک مرحله از تاریخ به استقرار نظام سلطنتی نزدیک شده بود و آن زمانی بود که در سال ۱۹۱۸ شاهزاده آلمانی به عنوان پادشاه فنلاند انتخاب گردید؛ اما به علت جنگ جهانی دوم هرگز موفق نشد پا به خاک فنلاند بگذارد لذا بیشتر مردم فنلاند طی انجام یک همه‌پرسی به نظام جمهوری رأی دادند. با این وجود، در قانون اساسی فنلاند همچنان رگه‌هائی از نظام سلطنتی باقی ماند و آن بدین معنی است که به رئیس‌جمهور قدرت واقعی بیشتری نسبت به بسیاری از جمهوری‌های دیگر اروپا داده شد. قدرت رئیس‌جمهوری فنلاند خیلی بیشتر از پادشاهان سوئد، هلند و انگلستان است و شاید قابل مقایسه نیز نباشد. رئیس‌جمهور فنلاند قادر است پارلمان را منحل نموده و درباره انتخابات جدید تصمیم بگیرد. تصمیم‌گیری در سیاست خارجی فنلاند به عهده رئیس‌جمهور است. وی فرمانده نیروهای مسلح به هنگام صلح می‌باشد. او همچنین تمامی مقامات ارشد کشور را منصوب می‌نماید.

تعداد دوره‌های ریاست‌جمهوری فنلاند مطابق متمّم قانون‌اساسی که از اکتبر ۱۹۹۱ به مورد اجراء درآمد و در ژوئیه سال ۱۹۹۱ از سوی پارلمان به تصویب رسید، مقرر گردید رئیس‌جمهور فنلاند:

۱. مستقیماً با رأی مردم انتخاب گردد. قبل از این به وسیله ۳۰۰ نفر از نمایندگان ویژه انتخاب رئیس‌جمهور انتخاب می‌شد. این ۳۰۰ نفر را مردم برمی‌گزیدند.

۲. رئیس‌جمهور فقط دوبار می‌تواند به این سمت انتخاب گردد.

۳. برخی از اختیارات وی کاسته و بر اختیارات نخست‌وزیر اضافه گردید.

۴. انحلال مجلس از سوی رئیس‌جمهور تنها به ابتکار موجه نخست‌وزیر و پس از شنیدن توضیحات رئیس مجلس و نظرات احزاب انجام خواهد گرفت.

۵. رئیس‌جمهور بعد از شنیدن اظهارات و دیدگاه‌های احزاب در پارلمان به انتخاب وزیران اقدام خواهد نمود.

۶. دولت موظف است به هنگام تشکیل و یا به هنگام وقوع از هر گونه تغییرات سیاسی قابل‌توجهی، برنامه سیاسی خود را به پارلمان تسلیم نماید و پس از گفتگو درباره بیانیه و برنامه سیاسی در پارلمان، دولت می‌باید رأی اعتماد حاصل نماید.

اصلاحات مزبور برای دهه‌ها است که مورد بحث و مجادله محافل سیاسی فنلاند واقع شده است. این گفتگوها سرانجام به نتیجه رسید و فنلاند به سوی یک سیستم با دموکراسی مستقیم گام گذاشت و مردم خود مستقیماً بالاترین مقام کشور را انتخاب خواهند کرد.
نقش پارلمان

پارلمان مهم‌ترین ارگان کشور فنلاند می‌باشد که دارای ۲۰۰ نماینده است. دولت منتصب رئیس‌جمهور باید رأی اعتماد کامل از پارلمان بدست آورد. مرجع قانون‌گذاری کشور پارلمان است که رئیس‌جمهور آن را به تصویب می‌رساند.

رئیس‌جمهور این قدرت را ندارد که از اجراء قوانینی که پارلمان وضع کرده جلوگیری نماید.

کمیته روابط خارجی فنلاند از فعالیت‌های بین‌المللی گسترده‌ای برخوردار است و معمولاً جوّ داخلی را جهت سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری فراهم می‌نماید.

به علت قدرت پارلمان، فنلاند از دیدگاه غرب یک کشور با سیستم حکومت جمهوری پارلمانی تلقی می‌گردد که عالی‌ترین نهادهای سیاسی آن رئیس‌جمهور و پارلمان می‌باشد.

پارلمان فنلاند از ۹ گروه پارلمانی برخوردار است که از نمایندگان هشت حزب تشکیل شده و گروه نهم پارلمانی از سبزها می‌باشند.
قوّه قضائیّه

قوّه قضائیّه فنلاند مستقل از قوای دیگر می‌باشد و این قوه از نهادهای وزارت دادگستری، دیوان‌عالی و دیوان‌عالی اداری برخوردار است. سیستم دادگستری فنلاند شامل دادگاه‌های عمومی جهت دادرسی شکایات و جرائم و نیز دیوان‌عالی به عنوان عالی‌ترین مرجع قضائی نظارت بر پایبندی قضات بر قانون، رفتار مجرمان قضایی و مقامات انتظامی می‌باشد.

دیوان‌عالی فنلاند مرکب از رئیس و تعدادی دادستان می‌باشد. آن دسته از موضوعات اداره قضائی که برطبق مواد خاص باید باز سوی دیوان‌عالی عمل گردد از قبل توسط وزارت دادگستری تهیه شده و جهت اجراء به دیوان‌عالی ارائه می‌گردد.

دیوان‌عالی اداری فنلاند شامل رئیس و تعدادی دادستان ذی‌ربط می‌باشد. در صورت نیاز به تغییر قوانین قضائی و یا نیاز به اصلاح و متمّم قوانین، دیوان‌عالی و دیوان‌عالی اداری مشترکاً پیشنهادهای مربوطه را تسلیم رئیس‌جمهور نموده تا مقدمات قانون‌گذاری آن فراهم شود.
فرهنگ

مهمترین رویدادهای مهم تاریخی یا ورزشی در فنلاند «پاوو نورمی» و «لاسه ویرن» هستند. این کشور موفقیت‌های ورزشی مهمی در زمینه اتومبیل‌رانی و قهرمانی فرمول یک داشته‌است. «یاری لیتمن» و «سامی هیپیا»، دو ستاره فوتبال این کشور هستند.

از شخصیت‌هایی فرهنگی فنلاند می‌توان به «ژان سیبلیوس» یا آهنگسازان معاصری چون «کایا ساآریاهو» و «ماگنوس لینبرگ» و رهبران ارکستری مانند «پکا سالونن»، «یوکا پا ساراسته»، «ساکاری اورامو» و «اوسو وانسکا» را نام برد.

فنلاندی‌ها به فنلاندی بودن شرکت نوکیا و «لینوس توروالدز»، سازنده لینوکس افتخار می‌کنند. فنلاندی‌ها شدیداً علاقه‌مندند که هر چه در خارج در مورد آنها می‌نویسند را بخوانند و همیشه نظر بازدیدکنندگان از فنلاند را درباره این کشور می‌پرسند

۲۸ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۱۸
mento mento

عنوان : واقعیتهای جالب موجود در کشور ژاپن

ژاپن کشوری که در شمال شرقی آسیا قرار دارد با بیش از سه هزار و پانصد جزیره و فرهنگ و تاریخی کهن.مردم این کشور ژاپن را نیپون می نامند و این به این دلیل است که اولین نقطه ای که خورشید در آن طلوع میکند ژاپن است.به همین دلیل مردم ژاپن کشورشان را خاستگاه خورشید یا همان نیپون می نامند.این کشور در دنیا نیز به نام سرزمین آفتاب تابان مشهور شده است.ژاپن یک کشوری کوهستانی است و بیشتر جزایر آن آتشفشانی است و البته به شدت زلزله خیز می باشد.طبق آمار ارئه شده در این کشور سالی 1500 زلزله اتفاق می افتد.ژاپن از نظر اقتصادی در میان کشورهای برتر آسیا و حتی دنیا قرار دارد به نحوی که در سال 2010 به عنوان سومین قدرت اقتصادی دنیا بعد از آمریکا و چین همچنین عنوان دوم این رده بندی در آسیا را کسب کرد.این در حالی است که ژاپن دارای منابع طبیعی بسیار محدودی است.

 

ژاپن جدا از رسیدن به صدر برترینها در موضوعات مختلف به عنوان یکی از جالبترین کشورها در دنیا هم شناخته می شود.این کشور آسیای این موضوع را مدیون فرهنگ غنی و خاص خود،سرگذشت تاریخی این کشور،غذا های خاص،آداب و رسوم این کشور و ... می باشد.در ادامه به 15 حقیقت برای آشنایی با ژاپن پیشرفته با تاریخی کهن می پردازیم.

1. یک خربزه (شبیه طالبی) گاهی تا بیش از ۳۱۴۷۳ ین (۳۰۰ دلار) فروخته می شود.

2. ژاپن تابحال ۱۵ نامزد جایزه نوبل (در علوم شیمی، پزشکی و فیزیک)، سه مدال آور در این رشته ها و یک نامزد جایزه گاوس داشته است.

3. در گذشته، نظام دادگاهی ژاپن نرخ محکومیتی در حدود ۹۹ درصد داشت!

4. در ژاپن مردان به عنوان معذرت خواهی سر خود را می تراشند.

5. بیش از ۷۰ درصد ژاپن کوهستانی است. این کشور بیش از ۲۰۰ آتشفشان دارد.

6. میانگین عمر ژاپنی ها ۴ سال طولانی تر از آمریکایی هاست.

7. نرخ سواد در ژاپن حدود ۱۰۰ درصد است.

8. کشتی گیران جوان سومو باید کشتی گیران پیش کسوت سومو را در "اصطبل" های کشتی آنها نظافت و حمام کنند.

9. فرهنگ دیرینه سنگی از حدود ۳۰ هزار سال پیش از میلاد، مربوط به ساکنین ژاپن می شود.

10. یک خربزه (شبیه طالبی) گاهی تا بیش از ۳۱۴۷۳ ین (۳۰۰ دلار) فروخته می شود.

11.نرخ سواد در ژاپن حدود ۱۰۰ درصد است.

12. فیلم های انیمیشن و شوهای تلویزیونی (انیمه های) ژاپنی بیش از ۶۰ درصد برنامه های انیمیشنی دنیا را تشکیل می دهند. انیمیشن در ژاپن آنقدر موفق است که بیش از ۱۳۰ مدرسه صداپیشگی در این کشور وجود دارد.

انیمیشن در ژاپن

13. ۲۱ درصد از جمعیت ژاپن سالمند هستند که این رقم بیشترین رقم در دنیاست.

14. زندان های ژاپنی (از سال ۲۰۰۳) با ظرفیت ۱۱۷ درصد کار می کنند.

15.جنگ از مردم ژاپن بیش از دو میلیون قربانی گرفت و حدود چهل درصد شهرهای آن را به ویرانه تبدیل کرد.

۲۶ مرداد ۹۵ ، ۰۹:۴۵
mento mento

عنوان : انگلستان چجور جایی است برای زندگی؟ 

تقسیمات کشوری انگلستان

تقسیمات کشوری انگلستان شامل چهار سطح مختلف است که به وسیله نهادهای اداری مختلف ایجاد شده برای اهداف دولت های محلی اداره می شوند. بالاترین لایه از دولت های محلی در انگلستان نه منطقه بودند: شمال شرق، شمال غرب، یورکشایر و هامبر، میدلند شرقی ، میدلند غربی، شرق، جنوب شرق، جنوب غرب و لندن. این مناطق در سال ۱۹۹۴ به عنوان ادارات دولتی تشکیل شدند و دولت بریتانیا از طریق آنها به ارائه طیف گسترده ای از سیاست ها و برنامه منطقه ای دست زد، اما اعضای این نهاد ها به جز لندن در هیچ یک از مناطق از طریق آرای عمومی انتخاب نمی شدند. در سال ۲۰۱۱ این ادارات دولتی منطقه ای منحل شدند. امروزه مرزهای بین همان مناطق تعیین کننده حوزه های رای گیری یرای انتخاب اعضای پارلمان اروپا است.

پس از آنکه تفویض اختیارات در سایر نقاط بریتانیا آغاز شد بنا بر آن بود که برگزاری رفراندوم هایی منطقه ای در انگلستان برای انتخاب مجامع محلی حقوق بیشتری را به این مناطق تفویض کند تا اعطای اختیارات در سایر نقاط بریتانیا عادلانه باشد. این رفراندوم در لندن در سال ۱۹۹۸ پذیرفته شد و دو سال بعد شورای شهر لندن تشکیل شد. با این حال، زمانی که در سال ۲۰۰۴ رفراندوم شمال انگلستان در منطقه شمال شرق رد شد، روند همه پرسی متوقف شد. مجامع منطقه ای در خارج از لندن در سال ۲۰۱۰ لغو شدند و مسئولیت های خود را به سازمان های توسعه منطقه ای مربوطه و یک نظام جدید مقامات محلی منتقل کردند.

در لایه بعد از تقسیمات منطقه ای، انگلستان به ۴۸ شهرستان تشریفاتی تقسیم شده است. این شهرستان ها که کم کم و از قرون وسطی به این سو شکل گرفته اند در درجه اول به عنوان یک مرجع جغرافیایی استفاده می شوند. البته سابقه تشکیل بعضی از این شهرستان ها کمتر است و به سال ۱۹۷۴ میلادی هم می رسد. هر یک از آنها یک لرد نایب‌السلطنه و یک کلانتر عالی دارد. این دو مقام به عنوان نمایندگان محلی نهاد سلطنت بریتانیا هستند. در خارج از لندن بزرگ و مجمع‌الجزایر سیلی، انگلستان همچنین به ۸۳ ناحیه شهری و غیر شهری تقسیم شده است که این تقسیم بندی برای اهداف دولت های محلی استفاده می شود. هر یک از آنها ممکن است از داخل یک منطقه جغرافیایی باشد و یا بین چند منطقه تقسیم شده باشد.

کشور انگلستان از ۹ ناحیه، ۴۸ استان و ۳۲۶ شهرستان تشکیل شده‌است.
فهرست شهرهای مهم انگلستان

   لندن

   بیرمنگام

   منچستر

   لیورپول

   لیدز

   ناتینگهام

   کمبریج

   برایتون

   ساوت‌همپتون

   دوور

   شفیلد

   یورک

   بریستول

   نیوکاسل

   هال
ورزش در انگلستان

انگلستان پس از سده ۱۹ میلادی در بخش ورزش پیشرفت‌های بسیاری داشته است، ورزش‌هایی مانند فوتبال، کریکت، راگبی ۱۳ نفره، راگبی ۱۵ نفره، تنیس، بدمینتون، اسکواش، هاکی، بوکس، دارت، بیلیارد، اسنوکر، تنیس روی میز، تروبرد و نت‌بال از این کشور منشأ گرفته است. همچنین قایق‌رانی و مسابقات فرمول یک به وسیله انگلیسی‌ها پیشرفت‌های بسیاری کرده‌است.

فوتبال محبوب‌ترین ورزش در کشور انگلستان است. تیم ملی فوتبال انگلستان در جام جهانی فوتبال ۱۹۶۶ و در ورزشگاه ومبلی قهرمان این مسابقات شده‌است.

باشگاه فوتبال شفیلد یونایتد که در سال ۱۸۵۷ میلادی تأسیس شده، از سوی فیفا به عنوان قدیمی‌ترین باشگاه فوتبال معرفی شده‌است. باشگاه‌های لیورپول، منچستر یونایتد، ناتینگهام فارست و استون ویلا و چلسی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده‌اند، همچنین تیم‌های آرسنال و لیدز یونایتد در فینال این مسابقات حضور داشته‌اند.

۲۵ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۰۶
mento mento

عنوان : گرفتن مجوز کار در اوکراین و شرایط زندگی در اوکراین

دریافت ویزای کار اوکراین برای کار در این کشور و کسب درآمد در آن منوط به کسب اجازه کار این کشور می باشد.ویزا و یا اجازه کار در اوکراین از چند راه مختلف به مهاجرین متقاضی ارائه میشود که به توضیح هر یک خواهیم پرداخت.یک از راه های دریافت ویزای کار اوکراین از طریق آگهی جذب نیرو می باشد.در این راه شما باید برای آگهی های کار اقدام کنید و در آنها از طرف شرکت مورد قبول واقع شوید.اما دریافت ویزای کار از این طریق نیز مراحل خاص خود را دارد.

 

به این صورت که هنگامی که برای یک شغل در اوکراین اعلام نیازمندی می شود, اگر شخصی از داخل اوکراین بعد از سه ماه برای این شغل دخواست نداد, آگهی در اتحادیه اروپا اعلام میشود که در آنجا هم باید به مدت سه ماه برای جذب نیروی مورد نیاز از یکی از کشورهای اروپایی صبر می شود.حال اگر این نیرو از این دوراه تامین نشود رزومه شما برای کار مورد بررسی قرار میگیرد و بعد از قبول شدن شما برای کار می توانید بعد از مدتی برای گرفتن ویزا دائم هم اقدام کنید.

 یکی دیگر از راه هایی که وجود دارد این است که ما بتوانیم در کشور اوکراین کار فرما را پیدا کرده و به طور قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور اوکراین شویم و چون در حین تحصیل در اوکراین اجازه کار نیمه وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به این کشور شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳تا۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید .

روش دیگری که وجود دارد و البته راه سخت و زمان بری هم می باشد اقدام برای مهاجرت به اوکراین و ویزای کار از طریق تخصص و مهارت است.این ویزا که به آن skilled work گفته می شود, در کشور های مختلف فرق دارد و این راه مانند کشورهای دیگر در اوکراین هم سختی و پروسه زمانی بیشتری نسبت به راه های

پروسه دیگری که شما می نوانید پیگیر آن باشید این است که شخص در کشور اوکراین دعوت نامه کاری از یک شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبر در این کشور است دریافت نماید که در این حالت شخص نیز باید شرایط لازم را داشته باشد .البته پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد.

به عنوان مثال کار فرمایی که برای شما دعوت نامه میفرستد باید مورد تایید اداره مهاجرت اوکراین باشد و کل پروسه ثبت شرکت و ارسال دعوت نامه برای شما از راه قانونی انجام شده باشد. نکته دیگر که کارفرما باید تظمین کند این است که پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده ان را در بر داشته باشد .این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت میکند یا خیر ؟

بنابر این چنانچه عنایت فرمودید در کشور اوکراین اخذ ویزای کار امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد و اساسا باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای فرد مورد نظر تقاضای ویزای کار کند. در اصطلاح شخص کارفرما در کشور اوکراین باید بتواند حامی مالی شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر یا حامی مالی امری سخت است .

مراقب باشید افراد کلاهبردار ادعا میکنند که میتوانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ، بنابراین همواره توجه داشته باشید تا به هر شخصی اعتماد نکنید.شما اگر مایل هستید این روش را انتخاب کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول میانجامد که شخص متقاضی میتواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دایم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی مقدور میباشد

۲۴ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۰۴
mento mento

عنوان : طلاعاتی که بایدمرتبط روسیه  بدانیم

روسیه دارای جاذبه‌های تاریخی و اکوتوریستی فراوانی است.

تعدادی از جاذبه‌های تاریخی: کشور روسیه از جمله کشورهایی است که از استقبال توریست ها و جهانگردان برخوردار است. از جمله جاذبه‌های توریستی روسیه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: متروی مسکو، ساختمان‌های هفت خواهر، مجسمه مایاکوفسکی، مجسمه‌های لنین، میدان سرخ، موزه جنگ، پارک پیروزی، مقبره ولادیمیر لنین، مجموعه کرملین.

 

تعدادی از جاذبه‌های اکوتوریستی: طبیعت زیبا، پوشش‌های گیاهی متفاوت را می‌توان نام برد مانند تپه وارابیف (تپه گنجشک‌ها)
سرود ملی اتحاد شوروی

سرود فعلی گونه‌ای تغییر یافته از سرود ملی اتحاد جماهیر شوروی است که موسیقی حماسی آن در سال ۱۹۴۴ توسط الکساندر الکساندروف تصنیف شده است. متن سرود ملی شوروی توسط سرگئی میخائیلوف در سال‌های ۱۹۴۳ و ۱۹۷۷ نوشته شده است.
پس از فروپاشی شوروی

پس از فروپاشی اتحاد شوروی و در دوره ریاست جمهوری بوریس یلتسین، سرود ملی دوره شوروی بازنشسته و موسیقی ملی جدیدی جایگزین آن شد که توسط میخائیل گلینکا تصنیف شده بود. این سرود از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ میلادی سرود رسمی روسیه قلمداد می‌شد.

اشکال بزرگ این سرود، بی‌کلام بودن آن بود. دولت یلتسین تلاش زیادی کرد که متن یا شعر مناسبی برای این موسیقی بسازد. در طول این سال‌ها ورزشکاران روسیه هنگام اجرای موسیقی ملی‌شان آوازی برای خواندن و همراهی با موسیقی نداشتند، و این موضوع در مواردی باعث سرخوردگی آنها نیز می‌شده است.
سرود ملی فدراسیون روسیه

در سال ۲۰۰۰ میلادی و به درخواست ولادیمیر پوتین و حمایت عمومی، سرود ملی دوباره تغییر داده شد. موسیقی حماسی قبلی که توسط الکساندر الکساندروف تصنیف شده بود دوباره به عنوان موسیقی سرود ملی انتخاب شد. پوتین از سرگئی میخائیلوف، نویسنده متن سرود شوروی، تقاضا کرد که متنی جدید برای سرودی جدید بر اساس موسیقی الکساندروف به رشته تحریر درآورد. در متن جدید، تمجید از افکار لنین و تاکید بر اتحاد جمهوری‌های شوروی به چشم نمی‌خورند. در عوض، این متن به پهناوری کشور و غنای فرهنگ روسیه تاکید، و نگاهی به آینده دارد. مجلس دومای روسیه در روز ۸ دسامبر سال ۲۰۰۰ میلادی، رسمیت سرود جدید را با اکثریت آرا تصویب کرد، و این سرود برای نخستین بار در روز ۳۰ دسامبر همان سال در مراسمی در کاخ کرملین به اجرا درآمد.
موسیقی سرود

موسیقی سرود ملی روسیه توسط الکساندر الکساندروف تصنیف شده است، و قبل از انتخاب به عنوان موسیقی ملی در چندین سرود دیگر، از جمله سرود بلشویک در سال ۱۹۳۸ میلادی، بکار رفته بوده است. پس از تغییر در ساختار حکومت شوروی، این موسیقی پس از تایید ژوزف استالین در سال ۱۹۴۴ برای سرود ملی شوروی انتخاب شد.
ساختار تشکیلاتی

نهاد منسوب‌کنندهٔ حزب کمونیست کنگرهٔ حزب بود که ابتدا هر سال جلسه داشت اما بعدها و بخصوص در زمان استالین این جلسات کم‌تر شدند. کنگرهٔ حزب کمیته مرکزی را انتخاب می‌کرد و کمیته مرکزی دفتر سیاسی را انتخاب می‌کرد. در زمان استالین قدرت‌مندترین پست در حزب دبیر کل حزب کمونیست اتحاد شوروی بود که توسط دفتر سیاسی انتخاب می‌شد. در ۱۹۵۲ عنوان دبیر کل به دبیر اول و دفتر سیاسی به هیات رئیسه تغییر نام داد اما در سال ۱۹۶۶ برژنف نام‌ها را به صورت اولی برگرداند.

از نظر تئوری قدرت اصلی حزب را کنگرهٔ حزب داشت اما عملاً و بخصوص پس از فوت لنین قدرت به دست دبیر کل افتاد.

در سطوح پایین‌تر هرم سازمانی توسط کمیته‌های حزبی (پارت‌کوم‌ها) مدیریت می‌شد. صدر هر پارت‌کوم «دبیر پارت‌کوم» بود که به وسیله اعضا انتخاب می‌شد. در مراحل بالاتر کمیته‌ها به همین ترتیب نام‌گذاری می‌شدند. در سطح رایون‌ها، رای‌کوم، در سطح ابلاست، اوب‌کوم، و در سطح شهرها گورکوم و بدین ترتیب.

پایین‌ترین سطح هر حزب سلول حزبی بود. رهبری هر سلول «دفتر حزب» نامیده می‌شد. دفتر حزب (پارت‌بورو) توسط دبیرخانهٔ دفتر که انتخابی بود ریاست می‌شد.
دفتر سیاسی کمیته مرکزی

دفتر سیاسی اعضای کامل یا نامزد(بدون حق رای) داشت و اندازهٔ آن در دوره‌های مختلف متفاوت بود. اما معمولاً از ۱۴ عضو کامل و هشت عضو نامزد تشکیل می‌شد. گرچه دفترسیاسی صدر رسمی نداشت اما دبیر کل حزب (که معمولاً صدر کمیته مرکزی هم بود) همیشه نقش اصلی در دفتر سیاسی را نیز داشت. عملاً قدرت‌مندترین اعضای دفتر سیاسی آنانی بودند که در ضمن عضو دبیرخانهٔ کمیته مرکزی حزب نیز بودند و دبیر کل حزب نیز قوی‌ترین عضو دفترسیاسی به شمار می‌آمد. اگر کسی تنها در یکی از این دو نهاد عضو بود از نفوذ چندانی برخوردار نبود. در تاریخ اکثر اعضای دفتر سیاسی مرد بوده‌اند و به ندرت زنی عضو این نهاد بوده‌است.
قانون اساسی روسیه

قانون اساسی روسیه (به روسی: Конститу́ция Росси́йской Федера́ции) مهمترین سند حقوقی در فدراسیون روسیه است. این قانون در همه ‌پرسی روز ۱۲ دسامبر ۱۹۹۳ جایگزین قانون اساسی جمهوری فدراتیو شوروی سوسیالیستی شد که در ۱۲ آوریل ۱۹۷۸ میلادی به تصویب رسیده بود.

در این رفراندوم ۵۸٬۱۸۷٬۷۵۵ نفر شرکت کرده و ۳۲٬۹۳۷٬۳۰ (بیش از ۵۸ درصد) نفر به آن رأی موافق دادند.

در این قانون اختیارات گسترده‌ای به رئیس‌جمهور اعطا شده که این امر با سنت تاریخی تمرکز قدرت سیاسی در این کشور هماهنگ و متناسب است.
فدرالیسم

در اصل ۶۵ این قانون ساختار فدرال کشور تشریح شده است. بر این اساس فدراسیون روسیه متشکل از تعدادی جمهوری، ۶ ناحیه خودگردان، ۱۰ ناحیه خودمختار، تعدادی منطقه، دو شهر فدرال (مسکو و سن پترزبورگ) و یک منطقه خودمختار یهودی‌نشین است.

۲۳ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۳۹
mento mento

عنوان : مشکلات مهاجرت به کانادا کانادا

تصمیم گیری درباره مهاجرتبیشتر افراد وقتی به مهاجرت به کانادا می اندیشند تنها در فکر انتخاب روش مهاجرت، تهیه مدارک لازم و مسایل بعد از ورود به کانادا و زندگی در کانادا هستند. متاسفانه نکته ای که خیلی ها فراموش می کنند این است که هر کسی اجازه ورود به کانادا ندارد. در این نوشته به اختصار درباره ممنوعیت ورود به کانادا Inadmissibility می نویسم و شرح می دهم که چه کسانی به کانادا ممنوع الورود Inadmissible هستند.


بحث ممنوع الورود بودن به کانادا بحث مفصلی است ولی در مجموع می توان گفت که بیشتر کسانی که به کانادا ممنوع الورود هستند در یک یا بعضی از گروه های زیر قرار می گیرند.

کسانی که خطر امنیتی برای کانادا دارند نظیر کسانی که عضو گروه های تروریستی هستند یا در سازمان هایی عضو هستند که دولت کانادا آنها را از لحاظ امنیتی خطرناک تلقی می کند.
کسانی که حقوق بشر یا حقوق بین الملل را زیر پا گذاشته اند.
کسانی که مرتکب خلاف های سنگین شده اند.
کسانی که عضو دسته ها و گروه های خلافکار بوده اند.
کسانی که به دلیل بیماری سلامت جامعه کانادا را به خطر می اندازند و یا آنکه هزینه های سنگین بر دوش نظام پزشکی کانادا وارد می کنند.
کسانی که نمی توانند یا نمی خواهند پس از ورود به کانادا هزینه زندگی خود و افراد وابسته به خود را تقبل کنند.
کسانی که هنگام اقدام برای مهاجرت دروغ گفته باشند یا حقایقی را پنهان کرده باشند.
کسانی که ورودشان به کانادا با قوانین مهاجرتی کانادا در تضاد است یا آنکه هنگام حضور در کانادا به عنوان مقیم دائم شرایط حفظ اقامت را رعایت نکرده باشند.
کسانی که همراهشان (معمولا یکی از افراد خانواده) به کانادا ممنوع الورود باشد.
هر کدام از موارد فوق در متن قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان کانادا Immigration and Refugee Protection Act تشریح شده است. ممنوع الورودی می تواند حتی پس از ورود به کانادا و کسب اقامت دائم رخ دهد (و در موارد خاص حتی پس از تابعیت کانادا). در این شرایط اقامت دائم یا تابعیت فرد را باطل می کنند و او را از کانادا اخراج می نمایند.

در بعضی موارد افسر بررسی پرونده می تواند استثناهایی قائل شود و علی رغم شرایط ممنوع الورودی Inadmissibility به فرد اجازه ورود به کانادا بدهد.در مورد مسایل پزشکی بیشترین قدرت مانور وجود دارد. حتی در بعضی موارد که فرد رسما ممنوع الورود است، اداره مهاجرت نوعی اجازه اقامت موقت در کانادا صادر می کند که در اصطلاح Temporary Resident Permit می گویند. شرح این نوع اقامت را به نوشته ای دیگر می سپارم.

در بعضی موارد خاص ممنوع الورودی موقتی است. مثلا اگر فردی به دلیل مشکل مالی ممنوع الورود شناخته شود ولی پس از مدتی نشان دهد که این مشکل مرتفع شده است می تواند مجدد برای مهاجرت اقدام کند. در بعضی موارد نظیر عضویت در گروه های تروریستی و سازمان هایی که در لیست سیاه کانادا هستند امکان رفع ممنوع الورودی افراد تقریبا غیر ممکن است.

اگر کسی براساس یکی از این مسایل به کانادا ممنوع الورود تشخیص داده شود، می تواند به کمک وکیل و یا در بعضی موارد مشاور رسمی مهاجرت نسبت به تصمیم اتخاذ شده اعتراض کند. در بعضی موارد می توان ممنوع الورود بودن را به این وسیله لغو کرد گرچه که معمولا باید به وکیل هزینه سنگینی پرداخت.

دولت کانادا به استناد مدارکی که هنگام تقاضای مهاجرت یا پناهندگی ارائه می کنید در مورد اجازه ورود شما به کانادا تصمیم می گیرد. بنابراین دقت کنید که مدارک مهمی نظیر برگ عدم سوء پیشینه Police Clearance یا مدارک پزشکی و امثال آن برایتان مشکل ایجاد نکند. ممنوع الورود شدن دردسرزاست. اگر امکان و شرایطش را دارید حتما هنگام اقدام برای مهاجرت از یک مشاور رسمی مهاجرت کمک بگیرید تا پیشاپیش در این خصوص تحقیق کند و جلوی مشکلات بعدی را تا حد ممکن بگیرد. با مشاور خود صادق باشید و همه مسایل را شرح دهید. یک مشاور خوب موظف است شما را در این خصوص به دقت راهنمایی کند.

علاوه بر مدارکی که ارائه می کنید، اداره مهاجرت کانادا از سازمان جاسوسی این کشور CSIS می خواهد که در مورد وضعیت امنیتی شما تحقیق کند. گاه این تحقیق به مرحله ای می رسد که حتی از محل کار یا زندگی شما هم تحقیق می کنند؛ بنابراین هنگام پر کردن فرم ها یا مصاحبه مهاجرت، حتما از دروغ گویی و پنهان کردن واقعیت ها پرهیز کنید که مشکلی پیش نیاید.

دست آخر اینکه افسر بررسی پرونده ممکن است شما را به مصاحبه دعوت کند تا از ممنوع الورود نبودن شما مطمئن شود. پاسخ گویی صحیح به سوالات هنگام مصاحبه خیلی مهم است. اگر مشاور مهاجرت داشته باشید شما را در پاسخ گویی صحیح به سوالات یاری می کند.

مساله ممنوع الورود بودن به کانادا را جدی بگیرید. این مساله گاه از نظر حقوقی بسیار پیچیده می شود. این مورد از آن مواردی است که حضور یک نفر متخصص را هنگام پر کردن فرم ها و تقاضای مهاجرت توجیه می کند. شاید شما مجبور باشید مبالغی را که نسبتا سنگین هستند به این فرد پرداخت کنید ولی در مقابل می توانید از خیلی از مشکلات بعدی پیشگیری نمایید و به سلامت و بدون مشکل وارد کانادا شوید.

۲۱ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۴۴
mento mento

عنوان : تحصیل در کشور رومانی و گرفتن اقامت  آن

رومانی

دانشجویان فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی برای ادامه تحصیل در کشور ر ومانی میتوانند درخواست خود را به دولت این کشور ارائه دهند.تحصیلات در کشور رومانی با توجه به نیاز نداشتن به مدرک زبانTOFEL، IELTS،GMAT ، GRE بستری مناسب برای متقاضیان تحصیل در این کشور است.تحصیلات در رومانی به زبانهای رومانیایی انگلیسی و فرانسه می باشد. مدارک تحصیلی کشور رومانی دراتحادیه اروپا و کشورهای انگلستان و آمریکا قابل قبول است ولی وزارت علوم ایران و وزارت بهداشت ایران مدارک کشور رومانی را قبول نمی کند.

 

هزینه های تحصیل و زندگی در کشور رومانی

 

هزینه تحصیل :

در سال حدود 4000-5000 یورو می باشد.

هزینه زندگی:

در ماه حدود 500-600 یورو می باشد.

 

مدارک مورد نیاز:

 

   ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات

   ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات

   ترجمه مدرک کارشناسی و ریز نمرات

   ترجمه مدرک کارشناسی ارشد و ریز نمرات

   پروپزال

   پاسپورت

   ترجمه شناسنامه

 

اخذ ویزای تحصیلی رومانی در مقطع دکتری

کسانی که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد می باشند می توانند برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در کشور اقدام نمایند. تحصیلات در رومانی به زبانهای رومانیایی، فرانسه، انگلیسی می باشد. مدارک تحصیلی کشور رومانی در کشورهای انگلستان ،آمریکا و اتحادیه اروپا قابل قبول است ولی وزارت علوم ایران و وزارت بهداشت ایران تایید نمی نماید.

۱۹ مرداد ۹۵ ، ۱۱:۴۳
mento mento

عنوان : گرفتن مهاجرت اروپا از راه ثبت شرکت در اسلواکی

جمهوری اسلواکی کشوری در اروپای مرکزی است که تا دهه 90 در کنار کشور چک، کشور چکسلواکی را تشکیل می‌داد.

اسلواکی با جمهوری چک، اوکراین، لهستان، مجارستان و اتریش همسایه است.اسلواکی سرزمینی نیمه کوهستانی است. کوه‌های آن در شرق و شمال و قسمتی از غرب کشور واقع شده‌اند. آب و هوای آن معتدل و مرطوب است.

ثبت شرکت

کسانی که مایلند که از طریق ثبت شرکت یا سرمایه گذاری یا خرید ملک اقامت دائم اروپا را دریافت کنند می توانند با ثبت شرکت در اسلواکی این مهم را بدست آورند و حتی این امکان برایشان وجود دارد که در آنجا خانه خریداری کرده در آنجا اقامت داشته باشند.

با ثبت شرکت در اسلواکی امکان کار ، سرمایه گذاری و تحصیل در کل اروپا برای این افراد بوجود می آید و این افراد بعد از پنج سال اقامت موقت و پرداخت مالیات این اقامت موقت را به اقامت دائم تبدیل کنند.

امروزه اروپا اقتصاد موفق جهان به شمار می رود و این موفقیت باعث جذب سرمایه گذارانی از همه جای جهان مخصوصا آسیای مرکزی و امریکا به سمت اروپا شده است و موفقیت های به دست آمده در شرکت های خارجی که در اروپا شروع به فعالیت نموده اند گواه این مطلب می باشد. شما نیز می توانید بخشی از این موفقیت باشید. کلیه اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی با ثبت شرکت در یک کشور اروپایی علاوه بر آغاز و گسترش فعالیت های تجاری و افتتاح حساب بانکی قادر به اخذ اقامت کشور مورد نظر برای خود و خانواده خود خواهند بود. ثبت شرکت و راه اندازی و فعال نمودن آن درهرکشوری گامی مطمئن و استوار برای گرفتن اقامت درآن کشور خواهد شد.

 

خرید ملک

خرید ملک در اروپا به این معنا است که شما ۱۰۰ % از حقوق قانونی مالکیت آن برخوردار هستید، مالکیت آن قطعی است و نیازی به داشتن شریک بومی ندارید. مراحل خرید ملک در اروپا توسط خارجی ها در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر بسیار آسان می باشد. املاک و مستغلات در اروپا، مانند هرجای دیگر دنیا، با قیمتهای مختلفی از چند هزار یورو تا چند میلیون یورو عرضه می شوند. برای ملکهای بیشتر از ۱۰۰,۰۰۰ (صد هزار) یورو نیز می توان تسهیلات با نرخ سود بسیار پایین دریافت نمود.

فرایند ثبت شرکت در اسلواکی به این صورت میباشد که افرادی که میخواهند اقامت کل اروپا را از این طریق اخذ کنند باید در ابتدای امر یک سفر توریستی به اروپا داشته و در آنجا شرکتشان را از طریق وکلایی که در این کشور ها هستند به ثبت برسانند و پس از آن کارهای قانونی این اقدام که در اداره پلیس و همچنین سفارت وجود دارد را انجام داده و به کشور خود بازگردند، پس از این اقدام آنها میتوانند از طریق ویزای سرمایه گذاری برای این کشور اقدام بکنند و اقامت یک ساله این کشور را بگیرند که در طول این مدت باید شرکتشان به صورت فعال کار کرده و مالیات پرداخت میکنند وهر ساله این اقامت موقت خود را تا 5 سال تمدید نمایند. بعد از پنج سال این اقامت به اقامت دائم تبدیل می شود.

در ضمن نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که افرادی که در کشور اسلواکی شرکت ثبت میکنند میتوانند در کشورهای دیگر اروپایی تحصیل و زندگی کنند. عزیزان به محض دریافت کارت اقامت اسلواکی، می توانند از مزایای شهروندان اروپایی همچون استفاده از بیمه، افتتاح حساب در بانک های معتبر بین المللی، خرید ملک و وام بانکی، تسهیلات دانشگاهی و خدمات درمانی بهره مند شوند و در تمامی 28 کشور اتحادیه اروپا رفت و آمد نمایند. همچنین درخواست دریافت ویزا برای کشورهای امریکا ، کانادا ، استرالیا و انگلیس برای دارندگان اقامت اروپا به راحتی انجام می شود.

گرفتن اقامت دائم کشور اسلواکی پس از گذراندن پنج سال از دریافت اقامت در این کشور امکان پذیر بوده و پس از آن می توان با طی مراحل قانونی پاسپورت اسلواکی را دریافت کرد.

برای ثبت شرکت شما به یک سری مدارک نیاز دارید نظیر:

1-     مدارک هویتی

2-     نامه عدم سو پیشینه

3-     مدارک مالی مورد نیاز که باید پرینت حساب بانکی باشد این حساب در ایران و حساب خود شخص میباشد.

4-     مدارک هویتی همراهان

5-     مدارک مربوط به آزمایشات پزشکی که این آزمایشات در کشور اسلواکی انجام میشود. که شامل آزمایش خون و ادرار و اسکن سینه میباشد. در کشور اسلواکی میزان مالیات بسیار کم می باشد.

۱۸ مرداد ۹۵ ، ۱۰:۴۵
mento mento